Activiteit

Kenniscafé: Inspirerende wijkaanpak in eigen stad

maandag 10 juni 2024 , 19:30 - 21:30 uur
Illustration

Jullie geluksdag! Op 10 juni is er een extra kenniscafé gepland, over de wijkaanpakken die lopen in Zwolle. Beide in Dieze en in Assendorp zijn initiatieven een plan aan het ontwikkelen met, voor en door de buurt, om te verduurzamen. Dat wordt integraal opgepakt, met oog voor groen in de wijk, water, van het aardgas afkoppelen, energiebesparen en renoveren. 

Wil je leren hoe met bij de Sallandsweide in Assendorp plannen maakt om de wijk te verduurzamen met een warmtenet met warmtekoude-opslag? Of wil je meer leren over de VvE-aanpak in Dieze, waarop ze de kosten voor verduurzaming willen bekostigen door de waarde van het vastgoed te verhogen? 

Kom 10 juni, om 19:30, naar de Nieuwe Keuken in Assendorp. 

PS. Dit kenniscafé is een initiatief van de werkgroep energiebesparen. Die meer willen leren van onze coöperatieve koplopers op energiebesparing en warmte in Zwolle. Dat betekent dat dit kenniscafé vrij snel volgt op het laatste kenniscafé in mei. Dat is geluk hebben dus.

Locatie
De Nieuwe Keuken, Assendorperplein 9, 8012 TW Zwolle
Kosten
Gratis

Aantal aangemelde deelnemers: 7

Deze mensen komen:
- Danielle Mol
- Harry van Bree
- Ton van Delden
- Kees de Vries

Meld je aan
Deel dit:
2 reacties

Harry van Bree

vr 10 mei 2024 14:07
Ik kan 29 mei niet, mede daarom kom ik graag op 10 juni naar het kenniscafe wijkaanpak.

Milou van Rijn

vr 10 mei 2024 14:10
Dat is geluk en heel mooi nieuws. We zien hier flexibiliteit door gebruik te maken van onze gezamenlijke kennis en organisatiekracht. Op basis van behoefte en bereidheid om kennis te delen kan dit gewoon. Samen werken!