Organisatie

50 Tinten Groen Assendorp

Non-profit, Bewonersinitiatief

Assendorp is een wijk met karakter. Om dat zo te houden hebben bewoners het initiatief genomen om de huizen te isoleren, energie te besparen, de wijk groener te maken en mobiliteit te verduurzamen. 


50 tinten groen Assendorp is een stichting met als doelstelling het stimuleren, adviseren en begeleiden van bewoners van Assendorp bij het nemen van maatregelen die de duurzaamheid van de wijk bevorderen. Verduurzaming is op veel terreinen mogelijk en daarom is er gekozen voor de naam 50 tinten groen Assendorp.


Onze activiteiten richten zich op o.a. energiebesparende maatregelen, vergroening van huizen en straten maar ook het delen van auto’s en composteren van GFT afval. Daarnaast vertellen we verhalen en geven we informatie over verduurzaming om bewoners te betrekken, enthousiast te maken en om plezier te hebben met het verduurzamen. We zijn steeds bezig om de netwerken en sociale samenhang in de wijk te versterken. We blijven leren over wat er mogelijk is en werken daarvoor ook samen met andere initiatieven in de stad.

Deel dit:
Personen verbonden aan 50 Tinten Groen Assendorp