Organisatie

Duurzaam Wijthmen

Non-profit, Bewonersinitiatief

Wij, van Duurzaam Wijthmen, bundelen onze krachten voor een groenere toekomst in ons geliefde dorp. Onze missie? Het aanmoedigen, adviseren en begeleiden van bewoners bij het nemen van maatregelen die de duurzaamheid van Wijthmen verbeteren. Van kleine aanpassingen in onze huizen tot het gezamenlijk opwekken en opslaan van energie. Duurzaam Wijthmen staat niet alleen voor een groenere toekomst, maar vooral voor concrete acties die onze wijk duurzamer maken én ons als bewoners voordeel opleveren. Samen maken we er WIJ-thmen van!


De wereld verandert en wij veranderen mee. Duurzaamheid staat centraal in ons doel om een leefbaar en energiebewust dorp te creëren. Stel je voor: zonnepanelen op je dak die niet alleen je energierekening verminderen, maar ook bijdragen aan het collectieve welzijn van Wijthmen. Wij geloven in het krachtige effect van samenwerken, het WIJ-thmen-effect. We willen niet alleen individueel energie opwekken, maar vooral samen als hechte groep Wijthmenaren. Het beheren van lokaal opgewekte energie is een uitdaging, maar het biedt ook een kans om samen beslissingen te nemen over kosten en voordelen.
Zo wordt energie echt een lokaal product van Wijthmen, waarbij we slim gebruik maken van de vele gronden en daken in onze buurt.


Wij denken dat verduurzamen niet iets is wat je alleen doet, maar juist met z’n allen. Samenwerken, bij elkaar komen en kennis delen zijn belangrijk voor onze toekomst.


Duurzaam Wijthmen – Samen bouwen aan een groenere toekomst!

Deel dit:
Contactpersonen van Duurzaam Wijthmen